Vorige week blogde ik over de mislukte eerste opbouwweek, welnu, er is nog een tweede achteraan gekomen. Dit keer doordat ik verkouden ben.

De week begon goed, met de zwemvierdaagse en daarbij op dinsdag de jaarlijkse oliebollenloop van RA (een toeristisch rondje door de stad met bezoekers van de atletiekverenigingen van Gouda en Reeuwijk; we waren met wel 100 lopers!) en op woensdag bodybalance (enige les daarvan die doorging in deze vakantieweek).

Woensdag en donderdag snotterde ik al wel wat, maar daar had ik weinig last van. Vanaf vrijdag hoest ik echter behoorlijk, ook ’s nachts (zucht, alweer een hele serie slechte nachten op rij, eerst vuurwerk, toen hoesten), en vandaag voel ik me verder ook nogal uit de zak geschud.

Schoonmaak

Vrijdag was een geplande rustdag, maar ook gister heb ik dus maar niks gedaan, nouja, op sportgebied dan. Manlief ging naar de nieuwjaarsloop bij Spirit en ik ben de keuken gaan schoonmaken, grote beurt, dat was lang geleden en wel weer eens nodig. Vandaag ga ik misschien een stukkie wandelen zometeen, maar meer ook niet.

Het is een taaie tijd, moet ik zeggen, maar goed, ik ben elke winter wel een paar keer verkouden, dat hoort erbij en het kan veel erger dan dit. En ik ken mezelf ook wel een beetje als pieken- en dalenmens. Het gaat hierna echt weer beter worden!