Hier kunnen reviews worden geplaatst:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat ik het beoordeeld heb.
Ik behoud het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
7 berichten.
Milosj uit ALKMAAR schreef op 3 oktober 2023 om 08:39
Beste Louise. Ik hoorde je praten in de Podcast Fiets. Wat een leuk mens hoorde ik! Dus heb ik je, het boek en je weblog Gegoogeled. Helaas word de weblog op mijn Android telefoon half weer gegeven en is er iets mis met de instellingen. Dat zou toch jammer zijn. Dit is de reden dat ik je schrijf..en ga snel verder naar de podcast! Met vriendelijke groet! Milosj
Sabrine Kleine uit Almere schreef op 2 oktober 2023 om 10:38
Fijne tekst om te lezen met leuke ervaringsverhalen en veel duidelijke informatie. Ik heb goede inzichten gekregen en nog meer motivatie om lekker en verstandig te blijven trainen.
Matthijs Eijgelshoven uit Weesp schreef op 23 september 2023 om 17:31
Een inspirerend en geruststellend boek! Je krijgt alleen maar meer zin om te sporten.
Jeroen uit Maurik schreef op 7 mei 2023 om 11:50
Het boek is vlot geschreven en helder van opzet. Praktisch en stimulerend. Een must-read!
LN uit Overijssel schreef op 4 mei 2023 om 13:15
Boek leest lekker weg. Mooie mix van theorie en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een aanrader voor iedereen maar toch zeker voor sportende dames 45+, hun trainer/coaches en partners.
Robin uit Breda schreef op 4 mei 2023 om 10:27
Heel veel herkenning bij mij. Deels omdat ik mijzelf herken in de beschrijvingen. Deels omdat de mening van Louise op dit forum vaak voorbijkomt en ik ook via andere kanalen van gedachte wissel met Louise. Ik had het boek binnen 3 dagen uit. Want het leest snel en begrijpend. Het meeste genoot ik van de verhalen van andere sporters. Ik hou van goeie verhalen namelijk. Goeie verhalen plaatsen mijn eigen prestaties in een relatieve context. Omdat ik omstreeks mijn 40e ben gaan sporten heb ik geen enkele referentie of er verval bij mij optreedt. Ik ben nu 49 en voorlopig scherp ik al mijn PR's nog aan. Want over verval (en hoe daarmee om te gaan) wordt veel aandacht besteedt in dit boek. Maar daar heb ik -behalve dat ik weet dat het zo is- geen ervaringen mee. Ik merkte bij mij dat ik het boek door een triathlonbril lees terwijl dat niet nodig is. Het plaatje aan de voorkant laat dat ook zien. Ik verwacht dat dit boek de lezer geruststelling kan bieden en een aantal praktische vaardigheden. Want het mij bood was bevestiging van een hoop meningen die ik heb bij het sporten.
Jeannette uit Rotterdam schreef op 15 april 2023 om 13:58
Ook voor de 45- ers een absolute aanrader!! Als hardloper hoor je altijd dat het na je 40ste 'afgelopen' is met je goede tijden. Dankzij de heldere uitleg van Louise ben ik gerustgesteld dat je ook als oudere sporter nog optimaal kunt presteren 😊 Ik kijk uit naar se PBs die nog gaan komen