Ik heb afgelopen woensdag een aantal triathlon-gerelateerde cadeautjes gehad (hoe komen ze erbij, hè? 😉 ). Ik had het toen al over het ‘shorty’ wetsuit:

wetsuit

Ik heb dat meteen woensdag in het zwembad uitgeprobeerd, en het zwemt voor mij ideaal. Ik ervaar een heel wetsuit als zwaar rond mijn armen, en dat is hierbij niet, en ik heb ook voor het drijfvermogen geen wetsuit om mijn benen nodig, want mijn benen liggen al vrij hoog – maar dit pakje geeft wel net precies extra drijfvermogen waar het wél helpt. Ik ben er dan ook duidelijk sneller in dan helemaal zonder. En nou maar hopen dat het water straks in Vichy er niet te warm voor is!

Een ander handig dingetje waar ik blij mee ben is een verlichtingsarmbandje voor bij het lopen:

Lampje aan en uit

Lampje aan (kan ook nog in de verpakking) – lampje uit

Die zie je ineens steeds meer en ze zijn heel veel beter dan de lampjes van de vorige generatie. Ik had er bij clubgenoten dan ook al al jaloersig naar staan kijken, en het cadeautje kwam niet toevallig uit die hoek. Ik ga van deze extra zichtbaarheid zeker dankbaar gebruik maken!

De derde triathlonsport was op een bijzondere want kunstzinnige manier vertegenwoordigd, in dit prachtige beeld:

Fiets-beeldje

Verder waren er opvallend veel cadeaus die als strekking hadden dat ik ermee kan ontspannen. Dat zat ‘m in iets lekkers te snoepen, een goeie fles wijn, een uitnodiging voor relaxed wandelen of naar een concert, mooie boeken om rustig in te lezen, en ook in een heleboel lekkere dingetjes voor een lijf dat veel zweet, doucht en in chloorwater ligt:

Stilleven van o.a. douche- en scrubdingen

Lieve vrienden, die ontspan-boodschap is overgekomen!