Voor alle vrouwen met interesse in de overgang organiseren wij op 13 maart (nieuwe datum!) een workshop ‘Door de overgang fietsen’. Fietsen? Ja, daar bedoelen we twee dingen mee:


Letterlijk: De workshop gaat over sport en beweging, voeding en veel meer – allemaal gerelateerd aan de veranderende hormonen.
Als het over het thema sport gaat, gaat het zeker (even) ook over fietsen. Al is het alleen maar omdat één van ons, Louise, in de overgang 5000 kilometer door Nieuw-Zeeland en Australië fietste. In die dikke 3 maanden was ze vijf keer ongesteld en kreeg ze hartkloppingen – maar ze had wel een fantastische tijd!

Figuurlijk: Voor veel vrouwen is de overgang een lastige periode, met klachten op lichamelijk en/of geestelijk gebied. Hoe ‘fiets’ je daar zo goed mogelijk doorheen? We hopen je informatie aan te reiken en samen aan het denken en aan de slag te gaan. Geen onderwerp is daarbij taboe.


Voor wie? Elke vrouw met interesse in de overgang is welkom, ongeacht je leeftijd, en of je er wel of niet in zit. Je kunt zeker ook meedoen als je de menopauze al achter de rug hebt – wie weet wat we hebben aan jouw ervaringen. Maar kom ook als je er nog geen ervaring mee hebt. Eén van ons, Babet, is zelf nog een groentje op overgangsgebied, maar dat houdt haar niet tegen om er nu al mee bezig te zijn.

Interesse? Meld je aan bij mij (Sportkunstenaar, trainingsbegeleiding
en sportadvies) of bij mede-organisator Babet (Eigen Kracht, leefstijlcoach en -trainer).

Wanneer: donderdag 20 februari van 19.00 uur tot 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.
Waar: Groen Wellness massagepraktijk aan de Burgemeester Baumanlaan 110A, Rotterdam (Overschie)
Kosten: € 5,- per persoon, contant te betalen bij binnenkomst.