Bij de Triathlon010 zijn foto’s gemaakt die op hun Facebook-pagina staan. Tijdens mijn eerste wissel is dat een heel serietje waar ik op sta, zodat het bijna een filmpje is. Zo ziet de eerste wissel er dus uit: je ziet me aan komen lopen, m’n wetsuit steeds verder uittrekken, en dan zit er een beetje een gaatje waarin ik m’n schoenen heb aangetrokken en mijn helm opzet, en daarna vertrek ik met de fiets aan de hand:

wissel1

Triathlon010-002

wissel3wissel4

Triathlon010-003En ook manliefs vertrek is vastgelegd – je ziet hem hierboven trouwens ook al bezig, hij gaat erbij zitten (ik wisselde ondanks wetsuit een minuut sneller dan hij):

wisselhenk

Dank aan de organisatie voor zo veel leuke foto’s!

Overigens, over dat wisselen: we zijn even blijven kijken na afloop en we zagen de latere winnaar wisselen van fietsen naar lopen, en dat ging ongelofelijk snel. In de uitslagen staat 33 seconden, en het was ook nog een eindje lopen tussen de twee tijdsregistratiematten. Dat lopen alleen al kost mij meer dan 33 seconden, en je zag die winnaar dan ook eigenlijk niet eens echt stilstaan, hij ging in één moeite door. Dat wisselen is toch ook nog een hele kunst apart!